SVI BRUJE O OBNAŽENOJ SLICI IVANKE TRAMP SA OCEM: Sedi mu u KRILU I MILUJE na OVOM MESTU, prizor sve digao na noge
Ivanka Tramp, Foto: Printscreen/Instagram/IvankaTrump

pažnja

SVI BRUJE O OBNAŽENOJ SLICI IVANKE TRAMP SA OCEM: Sedi mu u KRILU I MILUJE na OVOM MESTU, prizor sve digao na noge

Ova poznata dama godinama je u braku sa Džaredom Kušnerom.

Objavljeno: 09:51h

Ivanka Tramp je ćerka bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa. Godinama je u centru pažnje zbog važne uloge koju je preuzela u očevim poslovima, a njena neto vrednost procenjuje se na oko 800 miliona dolara.

Ova poznata dama godinama je u braku sa Džaredom Kušnerom. Supružnici su nedavno proveli nekoliko dana u Meksiku. Ivanka je na društvenim mrežama podelila fotografiju sebe i supruga obučene za tu priliku.

Post se sastoji od dve slike koje prikazuju različite uglove para. U njemu su obe doterane za elegantan izlazak, a Ivanka nosi crvenu dugačku haljinu sa udubljenjem u grudima, štiklama i kosom u talasima. Džared je nosio tradicionalni crni smoking. „Slavimo ljubav i magiju Meksika“, napisala je Ivanka objavu naglašavajući kako obeležava 14 godina braka.

Ivanka je godinama pod lupom javnosti zbog poznatih roditelja, međutim, daleko od toga da je voljena u javnosti. Iako se oduvek trudila da deluje smerno i odmereno, posebno prilikom nastupa, njen odnos sa ocem privlačio je brojne komentare. Podsećamo vas, da se digla velika prašina u javnosti kada su se pojavale zajedničke fotografije oca i ćerke iz perioda kada je Ivanka bila tinejdžerka.

-Kada on priča o njoj ona se polako kreće da se zatvara. Kada je javno rekao da bi izlazio sa njom da mu nije ćerka, vi možete da vidite kako se ona povlači u sebe - govorio je Nik Morgan, stručnjak za govor tela.

Ono što se može prometiti jeste da se u poslednje vreme Ivanka mnogo slobodnije ponaša i oblači u javnosti. Sada je možemo videti u uskim haljinama sa izrazito dubokim dekolteima i raspuštene frizure što nije tipično za nju.

Nedavno je fotografisana u Majamiju tokom jednog slavlja, a svi su govorili o njenom modnom odabiru kojim je igrala na kartu seksepila. Ova transfomacija privlači posebnu pažnju te se mnogi pitaju odakle ovakva promena kod Ivanke koja je oduvek bila izuzetno smerna.

04:01

IVANKA IZ MELENACA JE ŽENA IZ TRAKTORA: Vozim i po 10 sati dnevno, prvi mi je kupio sin za 8. mart! Kad sam u njemu, MOĆNA SAM

(Espreso/Srećna republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.